Ezine MYO / Muhasebe ve Vergi Bölümü

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Mezunlarımız İçin Büyük İstihdam Fırsatları Sunuyor

Yapımı hızla devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile okulumuz arasında ikili işbirliği antlaşmaları bulunmaktadır. İçerisinde 91 fabrikanın olması ve yaklaşık 50.000 kişiye istihdam olanağı sağlaması planlanan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde istihdam konusunda öncelik bizim mezunlarımızda olacaktır. Muhasebe ve Vergi Bölümünde verilen genel muhasebe, bilgisayarlı muhasebe, maliyet muhasebesi, dış ticaret işlemleri muhasebesi, vergi hukuku gibi pek çok teorik ve uygulamalı ders, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılandırılmıştır. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi fotoğrafta da görüleceği gibi okulumuzun hemen yanında bulunmaktadır.